Piept de porc cu rosii la Crock-Pot

de Constelatialeu in Porc, 31 Aug 2016 | 500 vizualizari

 

Iar am umblat la cioroi... imi place ca fragezeste carne, nu-mi place ca n-o rumeneste, dar am umblat si la cuptor....cu alte cuvinte am impacat si capra, varza, lupul si ce mai era prin poveste.....

 

INGREDIENTE

  • 1,150 kg piept de porc fara sorici
  • 5 rosii cca 1/2 kg
  • condimente Kotanyi
  • sare
  • 50 ml ulei
  • 5-6 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc cu rosii la Crock-Pot:

Mai intai pregatim pieptul de porc il spalam, uscam cu un servet si apoi il portionam.

Apoi saram si condimentam, asezam carnea in vasul aparatului, adaugam uleiul si amestecam putin , acoperim cu capac si setam aparatul la optiunea high cca 3 ore.

Dupa aproximativ o ora adaugam rosiile decojite si taiate.

Dupa 2 ore 1/2 asezam carnea si sosul intr-un vas ceramic, adaugam usturoiul si bagam totul la cuptor pana se rumeneste si mai scade din sos.

Se poate servi cu diverse garnituri, piure, cartofi fierti, cartofi prajiti sau paste.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Piept de porc cu rosii la Crock-Pot 454791
retete culinare - Piept de porc cu rosii la Crock-Pot 454792
retete culinare - Piept de porc cu rosii la Crock-Pot 454793
retete culinare - Piept de porc cu rosii la Crock-Pot 454794
retete culinare - Piept de porc cu rosii la Crock-Pot 454795
retete culinare - Piept de porc cu rosii la Crock-Pot 454796
retete culinare - Piept de porc cu rosii la Crock-Pot 454797
retete culinare - Piept de porc cu rosii la Crock-Pot 454798
retete culinare - Piept de porc cu rosii la Crock-Pot 454799
retete culinare - Piept de porc cu rosii la Crock-Pot 454800

COMENTARII (21)

mirela0911 1

03.09.2016, 19:31

Tare bine arata!

dantes 1

04.09.2016, 08:46

Bun!

Panacris 1

04.09.2016, 16:41

Dar de ce ai transferat mîncărica în alt vas de ceramică? Eu am pus vasul de la CrockPot în cuptor și nu s-a crăpat )) Urmează să-l mai testez pe flacăra de la aragaz

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D