Piept de pui cu cascaval

de diaconta in Pui, 10 Apr 2011 | 4116 vizualizari

 

E o reteta pe care o am de la nasa mea,am mai facut-o si acuma nu stiu daca chiar asa era sau am mai adaugat eu cate ceva.Oricum,rezultatul este delicios,doar prezentarea lasa de dorit,pofticiosii n-au mai avut rabdare sa fac eu poze de revista.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui(generos,stiti de acum)
  • bacon felii
  • cascaval
  • 100 ml vin alb
  • lapte
  • felii de branza Hochland
  • condimente pentru pui
  • rozmarin
  • cuisoare
  • ulei

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cascaval:

Pieptul de pui se taie felii cat mai subtiri,la fel ca si pentru snitele.Se condimenteaza.Eu le-am lasat pana a doua zi la frigider.

Pe fiecare bucata de piept se pune o bucata de cascaval,se ruleaza ca si o sarmaluta si apoi se imbraca cu o felie de bacon.

Se pun intr-un vas de yena in care am pus putin ulei.Se presara cu rozmarin si cateva  cuisoare.Punem laptele si vinul si le bagam la cuptor.Va fi nevoie de aproximativ 45 de minute.Din cand in cand se mai stropesc cu sos.

Cand sunt aproape facute,se pun deasupra feliile de branza Hochland si se presara putin patrunjel.

Am servit cu piure de cartofi si salata de sfecla rosie.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Piept de pui cu cascaval 97766
retete culinare - Piept de pui cu cascaval 97767
retete culinare - Piept de pui cu cascaval 97768

COMENTARII (71)

diaconta 1

13.04.2011, 20:54

Sigur Doamna Medi, o portie de piept am pastrat si pentru dumneavoastra

carmenvlad 1

14.04.2011, 21:34

Ca intotdeauna o reteta minunata cu ingrediente la indemana si cu multa pasiune. Rezultatul este delicios.

diaconta 1

14.04.2011, 21:43

Multumesc Carmen nu fac retete sofisticate,mai ales in ultima vreme abia am timp sa respir

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D