piept de pui cu sos de soia si legume chinezesti

de luminita20_2006 in Pui, 7 Apr 2010 | 9986 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 piept de pui
  • - 3 linguri sos de soia
  • - ulei de masline
  • -2 catei usturoi
  • - sare
  • -amestec legume chinezesti
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA piept de pui cu sos de soia si legume chinezesti:

Se taie pipetul de pui fasii,(pai) Usturoiul se piseaza . Intr-un vas adanc se pune pieptul, sos de soia ulei, si usturoi si se lasa in frigider in peste noapte.A doua zi se prajesc cu capac; cand carnea e alba sa pun legumele un pic de apa si se mai tin 8 min. pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "piept de pui cu sos de soia si legume chinezesti" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui in sos Worcester si orez cu legume