Piept de pui în crustă de brânză~ reţeta 400 ~

de diaconta in Pui, 9 Feb 2013 | 4086 vizualizari

 

Probabil reţeta cu numărul 400 ar fi meritat ceva mai pompos,dar cum azi nu m-am simţit prea bine şi decisesem s-o las mai uşurel cu bucătăreala,am pregătit doar o mâncare simplă dar foarte bună.

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui fără os
  • Sare,piper
  • 150 ml suc de roşii
  • 3 caţei de usturoi
  • Rozmarin verde
  • Ulei
  • 150 g brânza Feta
  • 100 g cascaval
  • 3 linguri smântâna
  • Ardei kapia rosu
  • Marar verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui în crustă de brânză~ reţeta 400 ~:

Pieptul de pui l-am taiat în doua bucati si l-am condimentat.

Sucul de rosii l-am amestecat cu usturoiul pisat si putin piper.

Intr-un vas ceramic am pus putin ulei,pieptul de pui si deasupra sucul de rosii condimentat.

Am pus si rozmarin verde.

Am acoperit vasul cu o folie de aluminiu si am dat la cuptor cam 20 de minute.

Am amestecat brânza Feta cu smântâna si am pus peste pieptul de pui.

Am razuit cascavalul,l-am pus peste brânza,am pus ardei roşu si marar verde.

Am mai lasat la cuptor pâna s-a rumenit frumos.

Se poate servi ca atare sau alaturi de o garnitura.

Noua ne-a placut foarte mult combinatia de carne cu brânza.

Poftă bună!!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Piept de pui în crustă de brânză~ reţeta 400 ~ 203293
retete culinare - Piept de pui în crustă de brânză~ reţeta 400 ~ 203294
retete culinare - Piept de pui în crustă de brânză~ reţeta 400 ~ 203295
retete culinare - Piept de pui în crustă de brânză~ reţeta 400 ~ 203296
retete culinare - Piept de pui în crustă de brânză~ reţeta 400 ~ 203297

COMENTARII (57)

elucubratiiculinare 1

10.02.2013, 19:14

felicitari si la cat mai multe retete

silvi0ara 1

11.02.2013, 20:29

Minunat,la cat mai multe retet.

loredanaaa 1

22.02.2013, 01:50

ce bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21