Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Daca doriti ceva bun si satios si nu doriti sa zaboviti prea mult in bucatarie ,puiul in cinci culori asiatic este varianta ideala.
Intr-un castron, carnea se amesteca cu sosurile mentionate, se adauga ghimbirul, se amesteca toate si se adauga amidonul, se amesteca inca odata si se lasa sa intrepatrunda aromele, 5 minute.
Intr-un wok sau tigaie incapatoare, se adauga 3 linguri de ulei, cand s-a incalzit suficient, se adauga puiul si la foc iute se caleste 7-8 minute, se rastoarna continutul intr-un catron si se da deoparte.
Se pune din noi tigaia pe foc se adauga uleiul ramas (2 linguri ) si cand s-a incalzit suficient, se adauga ceapa, se amesteca 1-2 minute, se adauga ciupercile, iar se amesteca, apoi ardeiul 2 minute, morcovul si fulgii cayenne, se amesteca si imediat se adauga puiul din castron. Se amesteca si se lasa 2 minute, se adauga la sfarsit ceapa verde.
Se serveste imediat cu paste chinezesti din orez sau cu orez simplu.
Pofta mare!
1
Daca dorit ca preparatul sa aiba mai mult sos, adaugati un pic de apa.
2
Nu tineti mult legumele la gatit, ele trebuie sa fie al dente.
3
Daca doriti mai picant,puteti adauga si un ardei iute curatat de nervuri si seminte.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult