Piept de pui in crusta de grisine

de -Licurici- in Pui, 16 Oct 2015 | 2305 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasii din piept de pui
  • 200 g grisine cu cascaval
  • 350 g iaurt grecesc
  • 3 castraveciori murati
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in crusta de grisine:

Fasiile din piept de pui le-am presarat cu sare si piper, apoi le-am bagat in frigier cateva ore.

Grisinele le-am maruntit.

Am pus jumatate de iaurtul grecesc intr-o farfurie adanca, am trecut carnea prin el, apoi prin grisinele maruntite si le-am pus intr-o tava cu hartie de copt.

Am bagat tava in cuptor, 20 min.

Cealalta jumatate de iaurt am amestecat-o cu castraveciorii taiati bucati mici.

Am servit fasiile din piept de pui cu sosul de iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in crusta de grisine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cascaval si cartofi la cuptor