Piept de pui la cuptor cu mozzarella, rosii cherry si busuioc - Pui caprese

de Bucataras in Pui, 16 Sep 2020 | 5634 vizualizari

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

16.09.2020, 14:06

Mitinita 1

16.09.2020, 15:34

Asta pt mine ai pus-o

vasimur 1

16.09.2020, 15:59

mihaelar63 1

16.09.2020, 17:07

De mult timp mi-am pus eu ochii pe reteta aceasta Noutatea este folosirea lamaitei . Eu am tone in gradina dar la pui nu m-am gandit ca poate fi folosita

Adi 1

16.09.2020, 17:56

RODIMUR 1

16.09.2020, 19:28

Foarte bun, pieptul de pui, mai ales cu aceste ingrediente...!

Constelatialeu 1

16.09.2020, 19:38

Panacris 1

16.09.2020, 19:45

Bunnn!

Rocsi 1

16.09.2020, 21:21

Aici clar trebuie sa vin la masa, pentru ca este pe gustul meu!

abstract01 1

16.09.2020, 21:26

dantes 1

17.09.2020, 10:36

Gustos!

Bucataras 1

17.09.2020, 10:54

Bucataras 1

17.09.2020, 11:02

Mihaela, arunc tot felul de frunze in preparatele noastre, de cand avem gradina si mi se pare ca se potrivesc de minune. In salata de rosii, de exemplu, pe langa busuioc strecor uneori si putina menta, alteori lavanda, bineinteles in cantitati mici, pentru ca au aroma foarte puternica. Descoperim noi gusturi

Ancutsa 1

17.09.2020, 16:52

Tare bine arata!

Lau 1

19.09.2020, 19:29

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui