Piept de pui pe grill

de meosiris in Pui, 1 Aug 2009 | 4387 vizualizari

 

5 piepti de pui
1/2 ardei gras verde
2 rosii
150g cascaval ras
patrunjel verde
delikat.

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui pe grill:

-Se taie cubulete mici jumatatea de ardei gras si rosiile si se amesteca cu patrunjelul tocat marunt si cascavalul ras.

 -Pieptul de pui se pune pe grill si se asteapta sa se rumeneasca doar pe o parte, apoi pe o bucata de folie de Al, se pune pieptul, insa cu partea nefacuta in jos.

-Deasupra se pun 1-2 linguri din amestecul de mai sus.
-Se impacheteaza si se pune iar pe grillul incins.Se lasa sa se faca pieptul de pui.
-Cascavalul se topeste si tine legumele prinse de carne.Este absolut delicios!!!

 -Noi am servit cu piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pe grill" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

meosiris 1

06.10.2010, 11:43

Pai cam in 15-20 de minute. Eu o mai desfac usor din cand in cand sa vad daca s-a topit cascavalul de deasupra .

Bucataras Medi 1

06.10.2010, 11:56

absolut delicios, absolut [email protected] ca depinde si de cuptor asta este motivul pentru care eu ma feresc de multe ori sa spun cate se tine .....................felicitari pentru tot ceea ce faci..................

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de pui cu chorizo