Piftele din piept de pui cu legume

de Adele in Pui, 24 Dec 2015 | 2730 vizualizari

 

Initial pregatisem carne de porc ,dar cum Mosul a fost darnic si mi-a adus o noua jucarie :X m-am pus pe treaba :Eu le-am pregiti pentru aperitiv :)

 

INGREDIENTE

  • 1/2 de piept de pui (cam 400 gr).intreg sau macinat.
  • 1 dovlecel potrivit.
  • 5 ciuperci albe.
  • 2 catei de usturoi.
  • 1 lingura cu faina alba.
  • sare.
  • piper.
  • 1 lingura cu ulei de masline,
  • Ulei pentru prajit.
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftele din piept de pui cu legume:

Pentru inceput se taie pieptul fasii se toaca (eu am folosit robotul)impreuna cu usturoiul,se pune intr-un castron se,dupa care se toaca si ciupercile spalate si taiate felii,impreuna cu dovlecelul.Se pun toate intr-un vas si se amesteca cu sare si piper dupa gust ,faina se incorporeaza bine si la final se adauga uleiul de masline.Se lasa la rece,intre timpse pune o tigaie cu ulei pe foc la incazlit.Din compozitia obtinuta se pregatesc piftelele cu mainile usor umede ,se prajesc pe ambele parti pana devin rumene.Se servesc calde cat si reci alaturi de garnitura preferita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele din piept de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

CameliaR 1

25.12.2015, 16:42

Delicioase!

Adele 1

25.12.2015, 17:59

Multumesc

Rocsi 1

26.12.2015, 14:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor