Piftelute din piept de pui

de adriana_bobu in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2010 | 5861 vizualizari

 

Sunt foarte gustoase, sanatoase si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • un piept mare de pui (sau doi mai mici)
  • o ceapa uscata si cateva verzi
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 oua
  • un miez de paine muiat in lapte
  • o legatura de marar si una de patrunjel verde
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftelute din piept de pui:

Se toaca pieptul de pui . Se taie marunt ceapa, se piseaza usturoiul si se trag putin in ulei amestecandu-se apoi cu carnea. Se adauga ouale batute, miezul de paine si verdeata tocata. Se formeaza  piftelele care se prajesc in uleiul incins.   Se scot pe un servetel de hartie care sa absoarba surplusul de ulei. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Rocsi 1

06.10.2010, 11:19

super bune

nadina73 1

07.10.2010, 02:27

bune super vreau si eu ,gata am furat una si las 5f

adriana_bobu 1

07.10.2010, 08:46

multumesc pentru aprecieri ...si va poftesc la masa

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Medalion de pui