Pilaf cu carne de cocos

de Bucataras Monica in Pui, 23 Mar 2013 | 3130 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 4 cani apa
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 ceapa potrivita.
  • 1 morcov
  • 2 copane de cocos
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carne de cocos:

Se pun la fiert lugumele impreuna cu carnea pentru a se obtine o supa! Se strecoara supa! Intr-un alt vas,se caleste ceapa in 3 linguri de ulei apoi se adauga supa impreuna cu orezul! Se lasa la fiert! Intre timp se pregatescd copanele de cocos! Acestea ase pot pregati dupa preferite,la gratar,la cuptor sau prajitte! Eu am ales sa le gatesc la cuptor!

 

COMENTARII (15)

Anett

Anett 1

24.03.2013, 11:31

hmmm yummy!

Bucataras Monica

Bucataras Monica 1

24.03.2013, 14:21

adry88

adry88 1

24.03.2013, 15:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!