Pilaf cu legume si carne de pasare

de Ina in Pui, 18 Apr 2010 | 5394 vizualizari

COMENTARII (6)

Brindusa 1

18.04.2010, 20:37

De ce arunci prima apa de la pui?

Ina 1

18.04.2010, 21:24

Pentru ca la fierbere se mai scurge sange din pui si se formeaza si spuma. Dar numai la un clocot, doua, ca sa nu se duca si grasimea

Dana Cristea - pusikmea 1

22.04.2010, 22:54

ce frumos e pilaful, super colorat

Ina 1

28.04.2010, 06:05

pusikmea

Bya Ralu 1

14.03.2013, 15:18

ce bun

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 11:28

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu pilaf taranesc la cuptor