Pilaf cu masline

de RODIMUR in Mancaruri de post, 2 Dec 2018 | 3486 vizualizari

COMENTARII (17)

vasimur 1

02.12.2018, 17:48

mirela0911 1

02.12.2018, 18:06

Cu masline nu am incercat!

RODIMUR 1

02.12.2018, 18:16

Mirela, am scris în introducere și eu am fost cam reticentă la început, dar după ce am găsit această rețetă, am preparat-o și mi-a plăcut...!

abetina 1

02.12.2018, 18:44

RODIMUR 1

02.12.2018, 19:21

Abetina,

Valclaudia 1

02.12.2018, 19:53

super! M-ar tenta sa gust si eu din acest preparat

Rahela Velicu 1

02.12.2018, 20:24

Foarte bun!

RODIMUR 1

02.12.2018, 20:30

Îți mulțumesc mult, Claudia pentru apreciere...! Să știi că e tare bun...

RODIMUR 1

02.12.2018, 20:30

Mulțumesc frumos, Mimi!

Rocsi 1

02.12.2018, 20:41

Este un preparat de post care imi place!

Dulciuri cu Georgiana 1

02.12.2018, 20:52

Cu masline nu am incercat !

RODIMUR 1

02.12.2018, 21:10

Mă bucur că-ți place, Rocsi! Mulțumesc!

RODIMUR 1

02.12.2018, 21:11

Te cred, Georgiana... Nici eu n-am încercat, până am găsit această rețetă care mi s-a părut interesantă...

mihaelar63 1

02.12.2018, 22:27

Trebuie sa fie bun

RODIMUR 1

02.12.2018, 22:39

Da, Mihaela e tare bun... Atât condimentele (dafinul și boiaua), cât și măslinele îi dau un gust tare bun...Mulțumesc pentru apreciere!

dantes 1

07.12.2018, 09:27

Bun!

RODIMUR 1

07.12.2018, 09:57

Mulțumesc frumos, Dantes!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chec aromat, de post