Pilaf de orez cu aripi de pui prajite

de marcela1979 in Pui, 4 Mai 2016 | 660 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 buc aripi de pui
  • 2 cepe albe
  • 1 morcov
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 rosie
  • ulei
  • sare,piper
  • orez
  • 1 cub de Maggi Bouillon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu aripi de pui prajite:

Aripioarele de pui se spala si se pun la fiert si se ia spuma care se formeaza. Cand sunt fierte se strecoara supa si aripioarele se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc intr-o tigaie cu ulei.

Se curata si se spala zarzavatul. Intr-o cratita se pune ulei si se pune pe foc .Se adauga ceapa tocata marunt, ardeiul tocat cubulete si morcovul dat pe razatoare. Se lasa sa se caleasca si se pune supa de pui si se lasa sa fiarba. Orezul se spala si se pune in cratita. Se amesteca si se lasa sa fiarba la foc mic amestecand din cand in cand ca sa nu se prinda de fundul oalei. Cand orezul este fiert se pune sare si piper dupa gust si se adauga rosia tocata cubulete. Se amesteca si se lasa sa fiarba si rosia.

Cand este fiarta si rosia se stinge focul.

Se serveste pilaful cu aripile de pui prajite.

 

TIPS-URI

1

Cand fierbi orezul se pune la 4 parti de lichid o parte de orez.

2

Rosia se adauga la sfarsit, dupa ce toate sunt fierte, ca sa nu se intareasca restul ingredientelor

RETETA IN IMAGINI

Pilaf de orez cu aripi de pui prajite-0
Pilaf de orez cu aripi de pui prajite-1
Pilaf de orez cu aripi de pui prajite-2
Pilaf de orez cu aripi de pui prajite-3
Pilaf de orez cu aripi de pui prajite-4
Pilaf de orez cu aripi de pui prajite-5
Pilaf de orez cu aripi de pui prajite-6

COMENTARII (10)

Rocsi

Rocsi 1

04.05.2016, 21:11

-Licurici-

-Licurici- 1

05.05.2016, 07:53

mirela0911

mirela0911 1

05.05.2016, 09:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!