Pilaf de orez cu carne si salata

de deyzy93 in Mancaruri cu carne, 14 Iun 2013 | 1350 vizualizari

 

De tinut minte......niciodata sa nu adaugati langa pilaful de orez carnati, in schimb puteti pune orice fel de carne doriti.

 

INGREDIENTE

  • 5 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 2-3 cani orez
  • ulei
  • sare
  • 1 cana suc de rosii
  • patrunjel
  • 1 bucata carne
  • 1 catel usturoi
  • salata
  • 2 cepe verzi
  • zahar
  • otet

Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu carne si salata:

Taiati ceapa, morcovul si ardeiul cubulete mici si le puneti la calit in ulei si 1 praf de sare , iar pe parcurs adaugati cate 1 canita de apa, dupa ce s-au calit puneti carnea si adaugati apa cat sa treca peste carne cu 2 degete. Dupa ce s-a fiert carnea de 3 sferturi mai adaugati apa si puneti si orezul. Inainte sa fie orezul fiert in totalitate puneti si 1 cana de suc de rosii. Cand este totul fiert adaugati patrunjelul si gustati de sare. Stingeti focul si lasati sa se domoleasca.

Pana se domoleste mancarea spalati salata si o rupeti putin (sa nu o taiati niciodata pentru ca isi pierde gustul) taaiti marunt usutoiul si il puneti peste salata, la fel procedati si cu ceapa....amestecati bine si adaugati sare, zahar , ulei si putin otet, le amestecati bine si le puneti cateva minute la rece. Inainte de a se servi gustati si mai adaugati daca mai trebuie ceva.

Acum totul este gata pentru servit....Sper sa va placa!

                                                 POFTA  BUNA!

 

RETETA IN IMAGINI

Pilaf de orez cu carne si salata-0
Pilaf de orez cu carne si salata-1
Pilaf de orez cu carne si salata-2
Pilaf de orez cu carne si salata-3

COMENTARII (3)

Rocsi

Rocsi 1

14.06.2013, 20:34

Bun, bun!

MotanLaOale

MotanLaOale 1

15.06.2013, 18:16

babi5

babi5 1

13.08.2013, 09:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!