Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Ina in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2010 | 19234 vizualizari
Ina 1
In realitate e mai galbui la culoare Trebuie sa-mi schimb aparatul
nadina73 1
ina si eu pun supa la puilaf daca nu e de post dar nu mai ameteca si atunci nu se prinde deloc ,se ameteca la inceput cand se pun toate impreuna si apoi gata ,sau il pui la cuptor si e si mai gustos,arata tare bine 5 furcu
la cuptor n-am incercat cu pilaful, mai ales ca eu fac doar dintr-o cana de orez, mai mare daraua....
Cred ca-i mai bun la cuptor, dar daca faci mult....
asta mi-a iesit ca la pomenile de odinioara , gras si gustos
gaby_duceag 1
cica "ca la pomenile" )))arata bine!
pai da, Gabyta Ca acolo se face mult si iese mai bun
ce frumos mi-ai zis tu..Gabyta
te alint si eu, poate fac rost de tacamuri pt. pilaf
Bucataria_lui_Tavi 1
Ina, e perfect. Iti spune un mare consumator de orez .
Tavi
Presupun ca ciocnesc cu Costel, in cinstea eradicarii rozmarinului .
epurasha2bb 1
aa, pana sa vin eu de la plimbare ati mancat toate boabele de orez! Ina, mie de acum inainte la orez sa-mi pui deoparte ca eu papa tot tot.si repede!
Tavi, da!!!
pun, Epurasha, pun. Si mie-mi place orezul mult
ina si in cantitat mica pun la cuptor si eu tot dint-o cana fac e suficient
mi-e lene sa pun la cuptor asa putin.... numai pana se incalzeste cuptorul
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 21:30
la 17:10
de Bucataras 6
la 14:08
de Stella29 1
ieri la 21:16
ieri la 16:14
de gaby_duceag 8
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
1 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Constelatialeu
28_andreea 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!