Pipote si inimioare cu ceapa verde

de CookieMonster in Pui, 17 Mai 2013 | 2844 vizualizari

 

A venit primavara sau mai bine zis a fost deodata vara si a adus cu ea multa verdeata.

 

INGREDIENTE

  • 3 legaturi mari de ceapa
  • 500 g pipote
  • 500 g inimi
  • sare
  • chilli
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimioare cu ceapa verde:

1. Se spala bine pipotele si inimile si se pun la fiert. Apa nu trebuie sa le acopere decat pe jumatate, se acopera oala si se mai amesteca din cand in cand.

2. Se lasa pana cand se inmoie pipotele si se aduga ceapa taiata rondele. 

3. Cand lichidul este aproape evaporat si cepa inmuiata asezonati cu sare si chilli.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimioare cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

CookieMonster 1

17.05.2013, 16:18

Gaby daca ti-e foame tare..naspa, aiurea, cam nasol ca nu mai am mult Dar ne descurcam noi pentru tine

CookieMonster 1

17.05.2013, 16:18

Babi

Rocsi 1

17.05.2013, 21:50

Ce prezentare

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Individual Chicken Pies