Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de lucy2002 in Conserve, 7 Dec 2019 | 4213 vizualizari
RODIMUR 1
Ce idee bună...!
lucy2002 1
Da Rodica, eu o sa-l folosesc la chec dar si ca colorant natural
Panacris 1
vasimur 1
MotanLaOale 1
mihaelar63 1
EU , ma retrag de la dovleac , las portia mea iubitorilor
gaby_gabytza 1
Wow
oanapl 1
Degeaba insisti Viorica , nu vreau sa particip ,nu ma inregistrez , nu am nevoie de bonus...
Mihaela, incerca combinat cu mere sau gutui, este foarte bun!
Multumesc pentru aprecieri tuturor!
mirela0911 1
Tare mult imi place!
Catalina L 1
si eu fac, ideal cand avem un dovleac mare
dantes 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:37
de Bucataras 6
la 08:22
de Retete_gustoase 1
ieri la 21:30
ieri la 17:10
ieri la 14:08
de gaby_duceag 8
4 comentarii
3 comentarii
de laura_n 7
2 comentarii
6 voturi
5 voturi
de vasimur 4
4 voturi
RODIMUR
28_andreea 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!