Pizza

de elena1988 in Pizza, 4 Noi 2010 | 1266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 15gr de drojdie,
  • sare,
  • faina cat cuprinde,
  • apa,
  • putin cimbru.
  • Baz:
  • 1 cutie de ciuperci,
  • salam uscat,
  • masline,
  • ardei rosu gras,
  • cascaval si ketchup picant.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Din drojdie apa calda, sare si faina se face aluatul care se pune la dospit pana isi dubleaza volumul, intr-o tava mare de la cuptorul aragazului se pune hartie de copt, aluatul se pune pe blatul de la bucatarie care  fost uns cu ulei si se imparte in 2, se intinde o foaie mai mare si se decupeaza un cerc mare(eu am folosit fundul care se detaseaza de la o tava de tort) se pune blatul in tava se unge cu ketchup se presara cimbru , se pune putin cascaval ras, ciupercile,maslinele, salamul, ardeiul, si iarasi cascaval, se lasa la cuptorul bine incins 10-15 minute.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza 60444
retete culinare - Pizza 60445
retete culinare - Pizza 60446
retete culinare - Pizza 60447
retete culinare - Pizza 60448
retete culinare - Pizza 60449
retete culinare - Pizza 60450
retete culinare - Pizza 60451
retete culinare - Pizza 60452
retete culinare - Pizza 60453

COMENTARII (6)

La Ancuta 1

04.11.2010, 15:13

onuta 1

04.11.2010, 23:22

si eu vreau.

elena1988 1

25.02.2011, 19:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29