Pizza

de mihaelam90 in Pizza, 1 Dec 2013 | 1102 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru blat avem nevoie de:

  • 300g faina
  • jumatate de cub de drojdie
  • jumatate de lingurita de zahar
  • 200ml apa calduta
  • sare

Ingrediente pentru sos:

  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 200g sunculita
  • bulion
  • oregano
  • Sare si piper

Topping:

  • mozzarella
  • ketchup
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Blatul:

Intr-un castron se pune faina, se face la mijloc un cuib in care se toarna drojdia amestecata cu zaharul si putina apa calda. Se lasa cateva minute pana ce drojdia se face spuma, dupa care se framanta cu apa calda si ulei. Se lasa la dospit aproximativ 15 minute.

Compozitia:

Tapetam o tava cu faina iar separat se taie ceapa rondele, ardeiul fideluta si sunculita cubulete si se calesc. Se adauga bulionul, oregano, sare si piper, dupa care se adauga compozitia peste blatul de pizza. Deasupra presaram mozzarella si punem la cuptor pentru 20 minute.

Se serveste cu ketchup sau maioneza dupa plac.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza 281827
retete culinare - Pizza 281828
retete culinare - Pizza 281829
retete culinare - Pizza 281830
retete culinare - Pizza 281831
retete culinare - Pizza 281832
retete culinare - Pizza 281833
retete culinare - Pizza 281834
retete culinare - Pizza 281835

COMENTARII (10)

Pushaa 1

15.12.2013, 11:28

Krystyan Trendy 1

16.12.2013, 13:07

buna pizza

Bya Ralu 1

25.12.2013, 13:14

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55