Pizza capriciosa

de Oana in Pizza, 25 Apr 2010 | 5002 vizualizari

 

Foarte rapida!

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 250 ml lapte rece
  • 2 linguri ulei de masline
  • o lingura rasa cu sare
  • 300 g faina
  • o lingura rasa cu drojdie granulata
  • Topping:
  • sunca presata
  • masline
  • anghinare la conserva
  • cascaval ementaler ras
  • sos de rosii
  • busuioc uscat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza capriciosa:

Pentru aluat, se pune faina intr-un castron, se adauga uleiul, sarea si drojdia, apoi se toarna laptele rece, incorporand lejer, fie cu mixerul, fie cu lingura. Se framanta un aluat care nu se mai lipeste de maini, se acopera cu folie de plastic si se lasa la frigider 20 de minute.

Tava pentru pizza se unge cu putin ulei, se intinde apoi aluatul cu mana. Se pune deasupra sosul de rosii, se presara busuioc uscat. Apoi se pune cascavalul ras, sau mozzarella (eu nu am avut) si restul ingredientelor: sunca taiata fasii, rondelele de masline si inimile de anghinare taie pe jumatate (si scurse inainte de zeama). Se mai pune un rand de cascaval deasupra si se baga in cuptorul incins dinainte.

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza capriciosa-0
Pizza capriciosa-1
Pizza capriciosa-2
Pizza capriciosa-3
Pizza capriciosa-4
Pizza capriciosa-5

COMENTARII (11)

Oana

Oana 1

26.04.2010, 20:13

Nadina, e o leguma, cred ca asa ii zice in spaniola...nu stiu sigur...carciofi in italiana, parca

epurasha2bb

epurasha2bb 1

27.04.2010, 16:44

super arata! nu am facut niciodata cu anghinare!

mamidesara

mamidesara 1

15.05.2010, 16:00

carciofi sunt deliciosi in pizza, wow ce m-as arunca pe o bucata pt reteta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!