Pizza cu Chorizo

de dannasb in Pizza, 18 Feb 2011 | 2883 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru Blat:
  • -200 ml apa calduta
  • -1 cub drojdie de bere
  • -1 lingurita zahar
  • -300 gr faina
  • -4 linguri ulei
  • -putina sare
  • -condimente pt pizza.
  • Pentru Topping
  • -300 gr Chorizo(carnat traditional spaniol)
  • -200 gr sunca presata
  • -200 gr cascaval ras
  • -200 gr mozzarella
  • -200 gr ciuperci conserva(optional)
  • -1 ardei gras(eu am folosit congelat)
  • -200 ml-sos de rosii pentru pizza
  • -condimente pentru pizza
  • -puteti pune si masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu Chorizo:

Pregatim blatul de pizza:
Se pune apa calduta in care se dizolva drojdia si zaharul ,intr-un vas.. adaugam uleiul si condimentele,apoi continuam cu faina treaptat pana la incorporarea totala...sau pana obtinem un aluat ce se dezlipeste de pe peretii vasului...lasandu-l mai apoi la crescut 40-50 minute. In acest timp,pregatim ingredientele ce o sa vina peste blat ...

Chorizo se taie felii,..la fel procedam si cu mozzarella..Sunca presata se taie fasii..Ciupercile se scurg de lichid,se spala,iar daca este necesar,se feliaza si ciupercile..

In forma de pizza,se intinde aluatul,adaugam sos de rosii pe toata suprafata,presaram condimente pentru pizza..,adaugam in ordine, sunca presata,cascavalul ras,ciupercile,ardeiul... Urmeaza sa asezam si Chorizo.. Iar in cele din urma punem si mozzarella Se presara din nou condimente pentru pizza,dupa care dam forma la cuptor la foc moderat pentru 30-40 minute...

Se serveste calda,feliata..cu sos de rosii pentru pizza..:)

 

COMENTARII (23)

deyutzky

deyutzky 1

20.02.2011, 13:41

felicitari si bun veniiitttt...fur si eu o felie

gina37

gina37 1

08.11.2011, 11:30

buna , am incercat-o , ffff buna

oana_pisicutza16

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 13:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!