Pizza cu pastrama de porc

de iullianna in Pizza, 14 Oct 2013 | 3366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina
  • 250 g smantana
  • 400 g faina
  • sare
  • ketchup Univer
  • piper
  • 200 g salam
  • 300 g pastrama de porc
  • 250 g cascaval
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu pastrama de porc:

Din margarina, smantana, faina si 1/4 lingurita sare se face un aluat si se intinde in tava dreptunghiulara. Se inteapa cu furculita din loc in loc, se unge cu ketchup, iar deasupra se presara salamul (taiat cubulete), pastrama de porc (taiata cuburi si feliute) si cascavalul (dat pe razatoare).

Se coace la foc potrivit timp de 20-25 de minute. Se serveste fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu pastrama de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu crenvusti si "altele"