Pizza cu sprot afumat

de katty in Pizza, 19 Feb 2015 | 627 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • 7 gr drojdie proaspata
  • 2 linguri ulei de masline
  • apa calduta
  • 2 linguri sos de rosii
  • 2 oua fierte tari
  • 1 ceapa rosie
  • 10-12 bucati sprot afumat din conserva(scurs bine)
  • 150 gr cascaval
  • 1/2 ardei iute 1 rosie
  • masline
  • piper negru macinat
  • oregano uscat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sprot afumat:

Dizolvati drojdia in putina apa calduta impreuna cu zaharul si sare. Amestecti faina cu uleiul de masline, drojdia dizolvata. Amestecati continuu, turnand cate putina apa calda pana obtineti un aluat elastic pe care il lasati  la crescut 20 de minute.

Intindeti o foaie pe o forma de pizza, pe care o ungeti cu sosul de rosii. Radeti deasupra cascavalul. Impartiti deasupra cat mai uniform rosiile taiate felii subtiri, ardeiul fasii, ceapa solzisori, oul taiat rondele, bucatile de sprot scurse si ardeiul iute tocat fin. Presarati maslinele intregi sau taiate, dupa preferinta. Presarati piperul macinat si oregano.

Dati  la cuptor 15 minute la foc iute .

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza cu sprot afumat 367622
retete culinare - Pizza cu sprot afumat 367623

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

19.02.2015, 12:33

Andra_Constantinescu 1

19.02.2015, 18:35

merisor 1

19.02.2015, 22:58

Asta-i tare buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D