Pizza cu pui

de Larisel in Pizza, 21 Noi 2014 | 1031 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • un cub de drojdie
  • faina
  • o lingura de margarina
  • o canuta de apa calda-aproximativ 200 ml
  • un ou
  • sare
  • Celelalte ingrediente:
  • o jumatate de piept de pui
  • 9 felii sunca de piept de pui
  • porumb
  • branza framantata de oaie
  • un ou
  • Pentru sos
  • pasta de tomate sau suc de rosii
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu pui:

Inainte de a ne apuca de blat, punem pasta de tomate sau sucul de rosii plus condimentele intr-un ibric mai mare, punem apa si lasam sa clocoteasca pana avem consistenta unui sos. Pieptul de pui ii taiem bucatele mici sau fasiute, il condimentam si il calim.

Pregatim aluatul amestecand toate ingredientele mai putin faina pe care o punem in ploaie pana obtinem unul nelipicios si usor de manevrat.

Ungem o tava cu margarina si intindem aluatul. 

Incepem prin a acoperi blatul cu 2-3 linguri de sos, punem apoi bucatile de sunca de piept de pui, apoi bucatile rumenite. Urmeaza porumbul, branza si oul batut. 

Dam la cuptorul incins pana ce aluatul este gata.

 

TIPS-URI

1

ar fi fost super sa am si ciuperci

2

aluatul nu se lasa la crescut

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza cu pui 353129
retete culinare - Pizza cu pui 353130
retete culinare - Pizza cu pui 353131
retete culinare - Pizza cu pui 353132
retete culinare - Pizza cu pui 353133
retete culinare - Pizza cu pui 353134
retete culinare - Pizza cu pui 353135

COMENTARII (8)

Larisel 1

21.11.2014, 22:25

Data viitoare fac un mai mare

simona72 1

21.11.2014, 22:29

Super!

Rocsi 1

22.11.2014, 21:59

Buna..

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D