Pizza cu salam si ciuperci

de Valclaudia in Pizza, 12 Oct 2013 | 1941 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • Faina alba 100 gr
  • Fulgi de ovaz 20 gr.
  • Sare dupa gust
  • ¼ pachetel drojdie
  • Apa calduta 100 ml
  • Putin zahar
  • Topping:
  • ketchup Univer dulce
  • 3 felii mari de salam
  • 2 ciuperci feliate (champinion)
  • o bucatica cascaval afumat Delaco
  • 1 lingura masline negre feliate
  • 1 felie cascaval (Delaco)
  • busuioc si rozmarin uscat
  • putin cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam si ciuperci:

Amestecam faina cu fulgii de ovaz.

Diluam drojdia in 100 ml apa calduta, adaugam sare dupa gust si putin zahar.

Turnam drojdia diluata peste faina si preparam un aluat elastic pe care-l intindem dupa forma tavii in care dorim sa coacem pizza.

Ungem foaia de aluat asezata in tava cu putin Ketchup Univer, presaram busuioc si rozmarin uscat, asezam feliile de salam, apoi feliile de ciuperci, la mijloc asezam cascavalul feliat, apoi cascavalul afumat, maslinele, iar la final presaram cascavalul ras.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza cu salam si ciuperci 268193
retete culinare - Pizza cu salam si ciuperci 268194
retete culinare - Pizza cu salam si ciuperci 268195
retete culinare - Pizza cu salam si ciuperci 268196
retete culinare - Pizza cu salam si ciuperci 268197
retete culinare - Pizza cu salam si ciuperci 268198
retete culinare - Pizza cu salam si ciuperci 268199
retete culinare - Pizza cu salam si ciuperci 268200
retete culinare - Pizza cu salam si ciuperci 268201

COMENTARII (12)

simona72 1

13.10.2013, 08:55

Ce bine arata!!!

Corinuta 1

13.10.2013, 13:36

Place cu ciuperci!

Lia_ 1

13.10.2013, 23:17

e cu de toate. ff bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55