Pizza cu sunca

de Sabina in Pizza, 28 Apr 2009 | 3381 vizualizari

 

Va invit pe toti la o felie de pizza :)

 

INGREDIENTE

  • aluat paine (faina, drojdie, sare, apa, ulei de masline si rozmarin proaspat)
  • sunca de Praga
  • suc de rosii sau bulion
  • cascaval
  • masline
  • ciupercute
  • ardei gras
  • rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca:

Framantam un aluat din toate ingredientele (mentionate pentru aluat) pe care il lasam la crescut vreo 2 ore.

Intindem aluatul cu mana in tava tapetata cu hartie de copt. Ungem cu suc de rosii, presaram cascaval si adaugam fasii de sunca de Praga, bucatele de masline, fasii de ardei gras.
Dam la cuptor tava pentru aproximativ 25-30 de minute (timpul de coacere depinde la un cuptor la altul). Verificam intre timp ca blatul pe talpa sa fie rumen. Doua pizza au disparut in 10 minute. Pofta buna !!!
 

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu sunca-0
Pizza cu sunca-1
Pizza cu sunca-2
Pizza cu sunca-3
Pizza cu sunca-4
Pizza cu sunca-5
Pizza cu sunca-6

COMENTARII (3)

Bucataras 1

13.05.2009, 13:16

, insa ai dreptate. Sabina e super bucataras

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 19:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04