Pizza cu ton

de Oana in Pizza, 19 Apr 2009 | 5725 vizualizari

 

Iata si varianta mea, ne lingem pe degete dupa pizza asta! Si cum eram cam multe persoane la masa, am facut doua tavi, sa ne-ajunga!

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru aluatul de pizza (facut la masina de paine, program de framantat si dospit de 1h25 min): 400 ml apa
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • 2 lingurite cu sare
  • 800 g faina
  • 2,5 lingurite cu drojdie uscata
  • Topping:
  • 2 cutii de ton (bucati) in apa
  • o ceapa
  • un ardei capia mare
  • 300 g masline rondele
  • 300 g cascaval
  • o cana cu suc de rosii
  • piper
  • cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton:

tava se unge cu ulei de masline, apoi se intinde aluatul, se unge cu sucul de rosii din belsug, se condimenteaza cu piper si cimbru uscat, sare nu am mai pus pentru ca au celelalte ingrediente.


Se presara apoi cascaval ras, apoi se aseaza tonul, ceapa taiata rondele fine, ardeiul capia taiat fasii subtiri si rondelele de masline. Se pune si ultimul strat de cascaval si se lasa la cuptor 15-20 minute, la foc potrivit.


Atat de foame ne-a fost si atat de buna e pizza asta, ca am ratat poza finala, cu pizza coapta :))

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza cu ton 896
retete culinare - Pizza cu ton 897
retete culinare - Pizza cu ton 898
retete culinare - Pizza cu ton 899
retete culinare - Pizza cu ton 900
retete culinare - Pizza cu ton 901
retete culinare - Pizza cu ton 902

COMENTARII (2)

nadina73 1

04.11.2010, 14:08

babi5 1

15.12.2014, 15:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!