Pizza Naty

de luminita20_2006 in Pizza, 5 Dec 2009 | 2289 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • 25 gr drojdie
  • 1 pahar apa f
  • faina           
  • sare           
  • 3 linguri ulei
  • 200 gr ciuperci
  • 400 gr salam de casa
  • 150 gr masline fara samburi
  • 250 gr cascaval pentru pizza
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Naty:

Apa se pune la incalzit , iar drojdia se topeste cu sare. Intr-un blol se pune faina cernuta apoi se face o scobitura in mijloc ; acolo se pune apa apoi drojdia se se framanta un aluat tare, adaugandu-se din cand in cand ulei. Se lasa la dospit 30 la loc cald.

Salamul , ciupercile se taie felii subtiri iar cascavalul se da prin razatoarea mare. Se intinde o foaie si se aseaza in tava unsa cu un strop  de ulei si se mai lasa inca 5-10 min. apoi aseaza pe rand salamul maslinele si ciupercile iar la urma cascavalul si se da la cuptor 15 min.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza Naty 11614
retete culinare - Pizza Naty 11615
retete culinare - Pizza Naty 11616
retete culinare - Pizza Naty 11617

COMENTARII (7)

luminita20_2006 1

13.12.2009, 15:47

interesant...sa stii ca nici mama nu face asa cum fac eu...eu am vazut asta la mama soacra de la ea am invata sa toesc drojdia cu sare...acum nu stiu ce sa zic

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55