Pizza rapida

de merisor in Pizza, 20 Sep 2013 | 3504 vizualizari

 

Este rapida pentru ca blatul nu mai necesita timp de crestere, nefiind preparat cu drojdie.

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri Ketchup Univer
  • 4 linguri lapte
  • 12 linguri faina
  • 1/4 plic praf de copt cu sofran
  • Pentru umplutura:
  • 100 gr salam banatean
  • 100 gr muschi afumat
  • 1/2 gogosar
  • 100 gr cascaval Delaco
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza rapida:

Pentru blat: frecam oul cu sarea si zaharul, adaugam ketchup-ul, uleiul, laptele si faina cu praful de copt.

Omogenizam si rasturnam intr-o forma rotunda cu diametrul de 30 cm, unsa in prealabil cu putin ulei.

Pentru umplutura: feliem salamul, cascavalul si muschiul, taiem ardeiul julien si incepem sa le asezam frumos deasupra blatului, alternandu-le.

Dam la cuptor pentru 20-25 minute la 180 grade si-i gata pizza.

Servim cu ketchup dupa preferinta, eu prefer picant.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza rapida 261599
retete culinare - Pizza rapida 261600
retete culinare - Pizza rapida 261602
retete culinare - Pizza rapida 261603
retete culinare - Pizza rapida 261605
retete culinare - Pizza rapida 261606

COMENTARII (27)

merisor 1

20.09.2013, 19:49

Pup Camelia

Rocsi 1

20.09.2013, 21:33

O feliuta iau pentru maine

babi5 1

28.10.2014, 09:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55