Placinta macedoneana cu praz, reteta clasica reinterpretata cu succes

de Criss in Mancaruri de legume, 23 Noi 2011 | 52973 vizualizari

COMENTARII (24)

Rocsi 1

23.11.2011, 22:08

diaconta 1

23.11.2011, 22:21

ce bine arata

mirela0911 1

23.11.2011, 22:22

ce rumena si cred ca e si buna

Angelina_Elena 1

23.11.2011, 22:22

arata foarte bine

Anamaria7 1

23.11.2011, 22:38

mmm, ce door mi-e de praaaz!

alinutzika 1

23.11.2011, 22:41

arata bine...

Bunica 1

23.11.2011, 22:44

ce frumos e rumenita ! Cred ca e o buatate terecuta repede la favorite

mihaelar63 1

24.11.2011, 00:03

Ce bine arata
Cand ai preparat ? Sa stiu daca mai ai

danakarin 1

24.11.2011, 04:45

Foarte gustoasa. SI, da, prazul are gust foarte bun !

Criss 1

24.11.2011, 05:34

Multumesc dragele mele. Adevarul e ca nu ma asteptam sa fie atat de buna!

Criss 1

24.11.2011, 05:35

Mihaela, pot sa-ti spun ca nu mai am.
Sambata am facut placinta si sotul meu ar fi fost in stare sa manance toata tava pe nerasuflate.

carmenvlad 1

24.11.2011, 05:39

Cred ca a fost un deliciu. Gustul usor dulceag al prazului in combinatie cu branza feta? Ce poate fi mai bun?

Criss 1

24.11.2011, 05:46

Carmen, e intr-adevar un deliciu. Drept dovada, sambata am sa fac din nou, pentru ca sotul meu s-a indragostit de aceasta placinta.

Lau 1

24.11.2011, 08:05

sambata vin la tine sa gust

mena29 1

24.11.2011, 08:11

Deliciu deliciu deliciu...

aziz 1

24.11.2011, 08:34

of of of ma faci sa zabalesc tastatura de dimineata

MotanLaOale 1

24.11.2011, 09:16

buna buna

teosim 1

24.11.2011, 10:32

Fiind din Dobrogea ( nu sant macedoneanca ),am facut deseori o asemenea placinta ,cu unele imbunatatiri :eu fac foile in casa din 1/2 faina+un cub de drojdie+apa calduta+un galbenus+putin ulei.Se framanta ,se imparte aluatul in 6 ( pt.o tava ) si se lasa pe masa pana se pregateste umplutura,care,pe langa cele scrise mai sus,adaug si spanac oparit sau stevie.Se intind foile cat marimea tavii,se ung cu iaurt sau ulei,se pune umplutura pe fiecare foaie,se ruleaza,se unge cu galbenus si la cuptor.Buna,buna,buna !

gaby_gabytza 1

24.11.2011, 13:14

buuuun

Cris2711 1

24.11.2011, 13:16

mamaieelena 1

24.11.2011, 15:17

buna rau o trec la favorite

Criss 1

24.11.2011, 17:07

Multumesc dragele mele. Cu mana pe inima va spun ca merita incercata. E absolut senzationala placinta asta.

DIANA B 1

24.11.2011, 17:12

Aha , de post si asta ...

MIUTA 1

24.11.2011, 23:16

Delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete bolognese reteta traditionala de paste din Italia

ieri la 23:04

Bomboane din biscuiți - Un desert delicios al copilăriei

ieri la 15:34

Franzela de casa reteta de paine simpla si pufoasa

pe 19.05 la 10:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branzeturi - Reteta gustoasa si economica