Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mihaelar63 in Peste, 31 Mai 2012 | 3387 vizualizari
mena29 1
Prima la masaaaa!
mihaelar63 1
Daca esti mai aproape
Alinutza80 1
Mihaela,deschid geamul
Lorra 1
Nu mananc peste de obicei, dar al tau arata tare apetisant
Panacris 1
Delicios!
bucatarimcudiana 1
eu as manca si poza
kukibella 1
ce bine arata ...
Ina 1
specialista in peste!
alinutzika 1
tare bun
Bylaura daca te obisnuiesti sa fi creativa la preparare , nu vei mai putea renunta la el . Regula de aur : Pestela sa fie cat mai proaspat
Va multumesc si ma bucur ca va place Diana
T I M E A 1
bun, bun si e bine ca e fara ochi
Bucataras Medi 1
ma invit la masa.
Timea am vazut ca sunt retete in care se pastreaza si ochiul . Dar eu nu sunt pasionata de horror sau tablouri flamande cu natura moarta
Medi esti invitata permanenta la peste Sper ca reciproca e valabila
gaby_duceag 1
31.05.2012, 17:00 Timea am vazut ca sunt retete in care se pastreaza si ochiul . Dar eu nu sunt pasionata de horror sau tablouri flamande cu natura moarta ))))))))))))))))))))
DIANA B 1
Peste , mult peste ... buuuuuuuuuuun
Asta cu horror-ul eu am scris-o Gaby iar a facut o ghidusie si a aparut la ea
nu ma,te-am citat nu-mi asum perlele tale, am io destule)))
Gaby , scuza o ochelarista
Laly 1
Ce bunatate
Bya Ralu 1
ce harnica ai fost
Lau 1
numai bunatati
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Stella29 1
ieri la 22:08
ieri la 21:27
de Retete_gustoase 1
ieri la 15:31
de Bucataras 6
ieri la 13:13
pe 21.05 la 19:36
1 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
MotanLaOale
-Licurici- 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
xana 1
Ligia34 1
Rocsi 9
1540 puncte
Ksenya 5
1075 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
vasimur 4
227 puncte
Merisor 9
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!