Platica cu ceapa si capere

de mihaelar63 in Peste, 31 Mai 2012 | 3387 vizualizari

COMENTARII (35)

mena29 1

31.05.2012, 15:54

Prima la masaaaa!

mihaelar63 1

31.05.2012, 15:56

Daca esti mai aproape

Alinutza80 1

31.05.2012, 15:57

mena29 1

31.05.2012, 15:58

Mihaela,deschid geamul

Lorra 1

31.05.2012, 16:01

Nu mananc peste de obicei, dar al tau arata tare apetisant

Panacris 1

31.05.2012, 16:02

Delicios!

bucatarimcudiana 1

31.05.2012, 16:08

eu as manca si poza

kukibella 1

31.05.2012, 16:20

ce bine arata ...

Ina 1

31.05.2012, 16:30

specialista in peste!

alinutzika 1

31.05.2012, 16:32

tare bun

mihaelar63 1

31.05.2012, 16:40

Bylaura daca te obisnuiesti sa fi creativa la preparare , nu vei mai putea renunta la el .

Regula de aur : Pestela sa fie cat mai proaspat

mihaelar63 1

31.05.2012, 16:41

Va multumesc si ma bucur ca va place
Diana

T I M E A 1

31.05.2012, 16:43

bun, bun si e bine ca e fara ochi

Bucataras Medi 1

31.05.2012, 16:50

ma invit la masa.

mihaelar63 1

31.05.2012, 17:00

Timea am vazut ca sunt retete in care se pastreaza si ochiul .
Dar eu nu sunt pasionata de horror sau tablouri flamande cu natura moarta

mihaelar63 1

31.05.2012, 17:02

Medi esti invitata permanenta la peste
Sper ca reciproca e valabila

gaby_duceag 1

31.05.2012, 17:02

31.05.2012, 17:00

Timea am vazut ca sunt retete in care se pastreaza si ochiul .
Dar eu nu sunt pasionata de horror sau tablouri flamande cu natura moarta
))))))))))))))))))))

DIANA B 1

31.05.2012, 17:04

Peste , mult peste ... buuuuuuuuuuun

T I M E A 1

31.05.2012, 17:06

mihaelar63 1

31.05.2012, 17:08

Asta cu horror-ul eu am scris-o
Gaby iar a facut o ghidusie si a aparut la ea

gaby_duceag 1

31.05.2012, 17:10

nu ma,te-am citat
nu-mi asum perlele tale, am io destule)))

mihaelar63 1

31.05.2012, 17:17

Gaby , scuza o ochelarista

Laly 1

31.05.2012, 17:18

Ce bunatate

Bya Ralu 1

31.05.2012, 17:41

ce harnica ai fost

Lau 1

31.05.2012, 18:00

numai bunatati

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu Aluat Fraged, Crema de Vanilie Fara Coacere si Frisca

ieri la 22:08

Inghetata cremoasa de vanilie - Cea mai usoara si rapida reteta

ieri la 15:31

Tartă fragedă cu nectarine - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 13:13

Cartofi noi cu unt si marar - Reteta ucrainiana pentru o garnitura simpla si gustoasa

pe 21.05 la 19:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Scrumbie la cuptor