Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pui Valdostana.
Se condimenteaza bucatile de piept pui cu sare,piper,cimbru se trec prin faina,se scutura excesul de faina si se prajesc cate 5 min pe fiecare parte in untul topit.Se aseaza bucatile de piept pui ,peste care asez cate o felie de sunca,una de mozarella si 1/2 rosie,intr un vas termorezistent .Se coc la cuptor la 200 C,timp 5 - 7 min.
Intre timp, in tigaia in care am prajit pieptul pui ,se toarna vinul peste untul ramas si se lasa la fiert 5-7 min.Acest sos il torn peste pieptul de pui,dupa ce l-am scos din cuptor.
Preparatul se serveste cu ciuperci sotate si cu salata de castraveti.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult