Prajitura ciocolatoasa

de brunetica in Prajituri, 5 Dec 2011 | 5275 vizualizari

 

Aveam niste foi de napolitana in casa si am incercat sa fac o prajitura cu ciocolata si sa utilizez si foile si a iesit foarte delicioasa si foarte rapid de realizat.

 

INGREDIENTE

  • 3-4 foi de napolitana
  • 200 g ciocolata fondanta
  • 50 g nutella
  • 50 g unt
  • 100 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura ciocolatoasa:

Intr-o craticioara am rupt ciocolata in bucatele mai mici, am adaugat frisca lichida si untul . Am lasat la foc mic pana frisca a dat intr-un clocot, am dat la o parte si am amestecat bine pana am obtinut o crema densa si omogena. 

Intr-o tava tapetata cu folie alimentara am asezat o foaie de napolitana, peste foaie am adaugat ciocolata, am asezat o alta foaie de napolitana si un strat de nutella si tot asa. Pe ultima foaie punem ciocolata. 

Impaturim folia alimentara si dam tava cu prajitura la frigider pentru 1-2 ore.

 

RETETA IN IMAGINI

Prajitura ciocolatoasa-0
Prajitura ciocolatoasa-1
Prajitura ciocolatoasa-2
Prajitura ciocolatoasa-3

COMENTARII (55)

mirela0911 1

14.12.2011, 22:10

La multi ani cu sanatate si bucurii!

brunetica 1

14.12.2011, 22:48

multumesc frumos Mirela

cocineraviajera 1

09.09.2012, 17:02

Ciocolataaaaa, hmmm...e pe gustul meu 100%

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04