Prajitura Cleme

de Constelatialeu in Prajituri, 2 Ian 2013 | 11818 vizualizari

COMENTARII (39)

diaconta 1

02.01.2013, 20:14

Bravo
Bine ai venit draga mea

Bunica 1

02.01.2013, 20:17

Bine ai venit in gasca vesela a bucatarasilor!Foarte buna prajitura!Trece la ingrediente si cata frsica ai folosit!

Constelatialeu 1

02.01.2013, 20:19

Problema este ca nu stiu cata frisca am pus,ca am facut si alte prajituri la care am folosit frisca...

adnia 1

02.01.2013, 20:22

oricum, arata fenomenal! bun venit!

portiadelumina 1

02.01.2013, 20:25

Prăjitura Cleme la care eu am avut acces înaintea bucătăraşilor
Apoi trebuie să spun aici, că am gustat în real din tort făcut de Cleme şi a fost minunat, şi ştiţi că nu mint

diaconta 1

02.01.2013, 20:26

Buni,frisca cat cuprinde)) e bun asa????
hai sa fim mai indulgenti
eu zic ca un 200 ml e prea de ajuns

gaby_duceag 1

02.01.2013, 20:28

"frisca cat cuprinde"
Bun venit!


Constelatialeu 1

02.01.2013, 20:32

Eu am avut 1 l de smantana din care am facut frisca...

diaconta 1

02.01.2013, 20:37

Oooooooooo apoi daca ai avut asa multa,zicem ca ai pus 500 ml sa vada ca ai cu ce ))))))))))

diaconta 1

02.01.2013, 20:37

Padre,tu mai mereu esti privilegiat,ce ti-e si cu soarta asta )))))))))

portiadelumina 1

02.01.2013, 20:40

Lasă Cleme, acum nu mai contează reţeta, deja dezbatem venirea ta aici şi ne bucurăm.

MotanLaOale 1

02.01.2013, 20:40

gaby_duceag 1

02.01.2013, 20:42

portiadelumina
02.01.2013, 20:40

Lasă Cleme, acum nu mai contează reţeta,
ce indulgent e padre )
mai devreme dadea indicatii ina, acu padre, eu cred ca-mi bag niste libere ))))

diaconta 1

02.01.2013, 20:43

Padre,de parca noi ne apucam acuma sa cantarim ce si cat ,mancam si ne vedem de treaba))))))))

diaconta 1

02.01.2013, 20:44

Gaby,ca si asa ziceai CA CAM ai treaba,sa nu te incurcam
Padre,da' o facem de-a gratisu' sau cerem ceva procent?

portiadelumina 1

02.01.2013, 20:45

Păi Dia, când am fost eu exigent, ha? Aaaa, unde am mai zis eu de urecheală Şi apoi Cleme mă cunoaşte de ceva vreme

diaconta 1

02.01.2013, 20:46

De parca m-as sperie eu de exigenta ta Padre )))))))

portiadelumina 1

02.01.2013, 20:55

Că chiar)

diaconta 1

02.01.2013, 21:01

))))))))

La Ancuta 1

02.01.2013, 22:01

Bine ai venit!
Nu ma bag in discutia cu frisca, pentru ca eu nu am avut privilegiul sa gust prajitura , dar varianta de "frisca cat cuprinde" chiar ca imi place

alilianaa 1

02.01.2013, 22:08

Ce de consilieri pe aici.

Constelatialeu 1

02.01.2013, 22:10

La mine varianta asta e ca un cult,de aia nu-mi place sa scriu retete,ca trebuie sa spun exact cat am pus,de multe ori nu stiu, e cam asa ''din ochii'' ''se simte la mana'',''dupa gust'' s.a.m.d

alilianaa 1

02.01.2013, 22:12

Si eu sunt la fel. Dupa inspiratie. Fara frica, noi doar comentam

Constelatialeu 1

02.01.2013, 22:40

Atunci mai stau pe aici,daca nu trebuie sa scriu multe retete....

diaconta 1

02.01.2013, 22:41

Asa zice si mama cand o intreb de cantitati ca sa pot scrie reteta)))
Dar de unde sa stie ea,ca le face fara sa cantareasca
Si eu fac de multe ori asa
Noapte frumoasa si ma bucur ca ai venit aici

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciuuuuu!!!

4 pere

citeste mai mult

Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciuuuuu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu piscoturi