Prajitura cu foi cu zahar ars, nuca si frisca

de gaby_duceag in Prajituri, 23 Mai 2012 | 20060 vizualizari

COMENTARII (44)

T I M E A 1

23.05.2012, 22:55

chiar ca e o bunatate, bine ai zis ..combinatie faina trimite si la mine o jumate de tava

diaconta 1

23.05.2012, 23:01

deci ti-a venit si cheful de scris reteta
buna rau da' raaaaaau

Bucataras Medi 1

23.05.2012, 23:01

cred ca mai are doar tava Timea

diaconta 1

23.05.2012, 23:02

Medi,tava a cerut-o nu prajitura ))

gaby_duceag 1

23.05.2012, 23:04

dia, am mai zis si altadata - nu pot posta retete care mie nu mi-au placut. m-as simti aiurea sa stiu ca cheltuie si altii bani degeaba.

T I M E A 1

23.05.2012, 23:05

hei..nu vreau tava goala ci plina

diaconta 1

23.05.2012, 23:08

sunt convinsa de asta Gaby,dar adu-ti aminte de polemica de la prajitura Ramonei.
Eu am spus si acolo ca e o prajitura care necesita multa atentie si da,exista posibilitatea sa nu-ti iasa.Dar asta nu inseamna ca cineva a fost rau intentionat in postarea sa.
De exemplu eu am emotii intotdeauna cand e vorba sa lucrez cu caramel.Niciodata nu sunt multumita de rezultat.

diaconta 1

23.05.2012, 23:08

de unde sa fie plina Timea,cred ca glumesti

T I M E A 1

23.05.2012, 23:10

mai face una...mai ales ca eu chiar nu fac caramel desi ador caramelul

gaby_duceag 1

23.05.2012, 23:14

Dia, exact! La foile astea Lissa la fel patise, multi au zis ca nu au iesit; a postat saraca la mai multe retete foile, si a tot explicat. Nu-mi par deloc greu de facut.
A placut tuturor prajitura asta, am dus si-n vizita si-au papat si musafiri si copiii si toti au laudat-o.

Angelina_Elena 1

23.05.2012, 23:14

ce bine arata!

Bya Ralu 1

23.05.2012, 23:15

buna tare prajiturica

Sim0na 1

23.05.2012, 23:18

Ce bunatate de prajitura!!! As cere si eu o portie... dar stiu ca nu dai

diaconta 1

23.05.2012, 23:20

foile seamana cu cele de la "Pacatul meu dulce",doar ca nu folosesc galbenusurile.
trebuie doar atentie dar merita efortul

Teo 1

23.05.2012, 23:22

chiar imi place!

mamaieelena 1

24.05.2012, 00:30

mm ce bunatate ai facut draga gaby cred ca de gust tot mai ai? nu vreau o tava intraga ca timea

deyutzky 1

24.05.2012, 00:37

wooow gabytz ce bunatate ai facut aici

Sidy 1

24.05.2012, 06:49

Waw...asta tare buna tre'sa fie !!! Acum o trec la Favorite

iry-gabriela 1

24.05.2012, 07:29

interesanta prajitura

Ina 1

24.05.2012, 07:29

no comment

angyb 1

24.05.2012, 07:38

ce bunatate

Lau 1

24.05.2012, 08:33

primim cate o bucatica mica la cafea

lia maria 1

24.05.2012, 08:38

sant convinsa ca e un deliciu dar sigur prepararea ei dureaza mai mult de 15'

MotanLaOale 1

24.05.2012, 08:46

buna buna

alldaycooking 1

24.05.2012, 08:50

foarte buna combinatia!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi dospite, gem si rahat