Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Prajitura cu nuca si cafea este un desert aromat, pe care il poti pregati in zilele de weekend sau ori de cate ori vrei sa-ti impresionezi invitatii.
Pregateste mai intai blatul. Mixeaza ouale cu zaharul, pana obtii o compozitie spumoasa, adauga apoi faina amestecata cu praful de copt si miezul de nuca. Pune aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasa totul la 180 de grade, circa 20 de minute.
Intre timp, pregateste creme de cafea. Amesteca untul cu zaharul pudra, adauga ness-ul si galbenusul, iar la final, adauga nuca.
Pregateste glazura. Topeste ciocolata si frisca la bain-marie, astfel incat sa obtii o glazura fina.
Intinde aceasta crema peste blatul racit si acopera totul cu glazura de ciocolata.Pofta buna.
1
Dupa preferinta, poti decora aceasta prajitura cu miez de nuca, fulgi de ciocolata.
2
Poti pregati aceasta prajitura intr-o forma rotunda, sub forma de tort.
3
Crema se poate dubla daca dublam cantitatile.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult