Prajitura cu piersici (de post)

de deyutzky in Prajituri, 19 Dec 2015 | 969 vizualizari

 

M-am inspirat de pe blogul Laurei Adamache. 

 

INGREDIENTE

  • Pentru o tava de 23x23cm:
  • 300 g faina
  • 120 g ulei
  • 130 g zahar
  • 200 ml lapte de soia (sau apa)
  • 1 plic praf de copt
  • piersici din compot SunFood sau orice fructe va plac
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piersici (de post):

Intr-un bol amestecam uleiul cu zaharul, apoi adaugam laptele si amestecam. Intr-un alt vas amestecam faina cu praful de copt, apoi o adaugam treptat peste compozitia lichida.

Aluatul va fi asemanator unei smantani groase. 

Adaugam in aluat fructele taiate cuburi si amestecam cu grija, apoi turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt. (Fructele se mai pot pune si direct peste aluatul din tava)

Punem tava in cuptorul preincalzit si coacem prajitura la foc mediu pentru aprox. 40 de minute, pana cand trece testul cu scobitoarea.  

O scoatem din cuptor, o lasam sa se raceasca, apoi o servim.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Prajitura cu piersici (de post) 417572
retete culinare - Prajitura cu piersici (de post) 417573
retete culinare - Prajitura cu piersici (de post) 417574
retete culinare - Prajitura cu piersici (de post) 417575
retete culinare - Prajitura cu piersici (de post) 417576
retete culinare - Prajitura cu piersici (de post) 417577
retete culinare - Prajitura cu piersici (de post) 417578
retete culinare - Prajitura cu piersici (de post) 417579

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (16)

merisor 1

19.12.2015, 15:16

Rocsi 1

19.12.2015, 21:05

Suna bine!

Gherca Daniela 1

21.12.2015, 10:07

buna prajitura!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18