Prajitura cu piscoturi

de Lau in Prajituri, 18 Aug 2011 | 3813 vizualizari

 

Prajitura cu piscoturi

 

INGREDIENTE

  • piscoturi
  • 200 ml cafea
  • Crema 1
  • 200 g ciocolata neagra
  • 400 ml frisca
  • 1 plic gelatina
  • 2 linguri de nuca de cocos
  • Crema 2
  • 1 albus
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri faina
  • 150 g zahar
  • 2 linguri margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piscoturi:

Preparare Prajitura cu piscoturi

CREMA 1 - frisca se pune intr-o cratita si se aduce la temperatura de fierbere. Se opreste focul si adaugam ciocolata rupta bucati si amestecam pana se topeste complet. Adaugam gelatina, nuca de cocos si omogenizam. Dam la rece

CREMA 2- laptele se incalzeste. Albusul se bate spuma cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul treptat. Peste albus se cerne faina amestecata cu cacao si se omogenizeaza. Se adauga peste lapte si se amesteca bine, se pune din nou la foc pana se ingroasa crema amestecand continuu. Oprim focul si adaugam margarina,

Trecem piscoturile prin cafea si asezam primul strat (nu le lasam in cafea) adaugam prima crema, al 2 lea strat de piscoturi trecute prin cafea si crema 2,dam la rece 2 ore

Prajitura cu piscoturi se poate orna sau se poate servi asa

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Prajitura cu piscoturi 121079
retete culinare - Prajitura cu piscoturi 121080
retete culinare - Prajitura cu piscoturi 121081
retete culinare - Prajitura cu piscoturi 121082

COMENTARII (12)

Rux 1

18.08.2011, 21:20

Super Lau...cu margarina aia nu ma impac deloc...in rest...buna de tot

Lau 1

18.08.2011, 21:35

multumesc pentru vizita

mimmi 1

18.08.2011, 22:15

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S