nu merge k nu l-am facut sa vad dak vine dani sambata si il fac..pai se fac foi si d post...eu prajitura asta o fac de post bine cu ajutorul mamei k e greu de framantat...
ionix, pentru foi ia compozitia foilor de la Alba ca Zapada. Iti garantez eu, ca bunica, iese la fix. Cand baiatul meu era mic si ma apucam sa fac prajituri, faceam 2-3 compozitii de aluat si faceam diverse umpluturi printre care si pe aceasta cu rahat. Este o prajitura comuna , dar mie imi place, si acum, foarte mult.
@Rox... ce sa-ti mai pastrez... i-am dat lui Razvan c-a avut "bairam" azi-noapte lasa, pachetul il primesti live... de la mine
@Bunica... asaaaaaaaa-i, si eu m-am gandit dupa ca mergeau mai bine foile de la alba ca zapada sarut-mana... pt mine nu-i comuna pt c-am mancat doar de doua ori in viata mea, in rest nu a mai facut nimeni cunoscut
mi-a placut ca e foarte simpla de facut... nu mai stau sa frec atata la creme sarut-mana mult pentru sfaturi... data viitoare fac foile de la alba ca zapada...
foile mele cu suc de rosii ies fragede, dar mai biscuitoase, sucul nu schimba deloc gustul, ci coloreaza frumos! oricum, destul de meticuloase, dar merita din plin!!
@Anca... am mancat turta dulce cu sos de rosii si mi-a placut... o sa-ncerc cu siguranta daaa, sunt meticuloase foile astea dar merita rezultatul
@Dany.... daaaa, se topesc... oho, si eu am mancat acum cam dupa 13 anisori asa... pai, fa-o.. merita... iar daca vrei foi mai bune poti incerca foile Ancai sau vezi la mine foile de la alba-ca-zapada.... poate ai reteta originala de la prajitura asta
FFF FAINA PRAJITURA,O COMBINATIE DE AROME NEMAIINTALNITA DE MINE PANA ACUM....SI AM NISTE ANI...)DA-MI VOIE SA TE APLAUD LA SCENA DESCHISA...FELICITARI,ASTEA SUNT RETETELE PE CARE LE ADOR,LE CAUT SI LE COLECTIONEZ...ORICAND LE PREFER DULCEGARIILOR MODERNE...RETETELE CU IZ DE COPILARIE,CUM AI SPUS SI TU...BRAVO,NOTA 10!!!!