ASA E Bucataras,m-a amuzat si pe mine,mai ales ca!eu nu cantaresc NICIODATA nimic.Ador retetele cu"o cana de","o lingura de".A citit intr-o zi Cezar o reteta de-a mea si cica merge pana la market sa intrebe daca au adus cani cu varfPS.nu mai specifica ca glumesti,ca io stiu din start ca putem schimba denumirea siteului in "bucatarasii veseli"
astept impresii Teo.eu nu am cantarit nimic si a iesit bine.sa nu deschizi cuptorul cat se coc blaturile si la crema,inlocuind laptele evaporat,cu frisca lichida,am redus din cantitatea de zahar cu vreo 4linguri.
aha,dac-o faci maine,mai specific ca la glazura am pus ciocolata cu crema de banane(am uitat ca trebuie si aia o aveam in casa)si cred,..vreo200ml frisca(deci,nu o cana).ma gandeam sa nu curga.a iesit perfect.
trebuie Liana!.initial n-am vrut s-o fac,desi ma provocase exact amica care mi-a dat primul impuls in ale prajiturilor,dar am vrut sa fac o prajitura de la Miha,am gresit-osi a trebuit sa fac altceva.avand deja provocarea si linkul..am executat-o..merita.e foarte spornica si prajiturile care-mi ies perfect din prima,se cer repetate
Anca.", laptele evaporat e laptele din care a fost evaporata 60% din cantitatea de apa, este deci mai gros, concentrat, are o culoare crem, si de foloseste la deserturi si in unele mancaruri, in loc de smantana, pt ca da cremozitate. Spre deosebire de laptele condensat, laptele evaporat nu e dulce.:am gasit pe google
da Miha,dar eu n-am fost atenta.am vrut sa fac brownies cappucino,dar..am facut intr-o tava prea mare,apoi am citit la Oana ca trebuie de 20/20..punand-o in tava mare,era subtire si la cuptor..s-a intarit.nu e vina ta,nu am fost atenta.o s-o mai incerc dupa sarbatori.
vaaaaaaaai, pai... ce faci??? ma lasi singura si nelinistita printre netalentatii bucatariei??? parca ne era vorba ca suntem amandoua varza ... pff, am ramas a nimanui... e clar, trebuie sa ma "perfectionez" foarte frumoasa prajiturica ta