Prajitura de ciocolata cu fulgi de zapada

de gaby_duceag in Prajituri, 26 Dec 2009 | 10947 vizualizari

COMENTARII (38)

Bucataras 1

26.12.2009, 21:19

Gabytzule, tare partea ingredientelor. Sper sa nu pun 114 grame de ciocolata . Glumesc. Ai avut ceva de munca, dar ti-a reusit.

gaby_duceag 1

26.12.2009, 22:02

ASA E Bucataras,m-a amuzat si pe mine,mai ales ca!eu nu cantaresc NICIODATA nimic.Ador retetele cu"o cana de","o lingura de".A citit intr-o zi Cezar o reteta de-a mea si cica merge pana la market sa intrebe daca au adus cani cu varfPS.nu mai specifica ca glumesti,ca io stiu din start ca putem schimba denumirea siteului in "bucatarasii veseli"

crisad 1

27.12.2009, 10:49

cred ca e delicioasa

gaby_duceag 1

27.12.2009, 11:19

este.
combinatia e super!pare grea dar nu e

Teo 1

27.12.2009, 20:24

maai,maai,ce bine arata;in aceasta saptamana sunt dispusa sa incerc retete noi;asta imi place si sigur o voi incerca

gaby_duceag 1

27.12.2009, 21:01

astept impresii Teo.eu nu am cantarit nimic si a iesit bine.sa nu deschizi cuptorul cat se coc blaturile si la crema,inlocuind laptele evaporat,cu frisca lichida,am redus din cantitatea de zahar cu vreo 4linguri.

Teo 1

27.12.2009, 21:50

multumesc pt. precizari ,mai ales ca maine vreau sa incerc

gaby_duceag 1

27.12.2009, 21:55

aha,dac-o faci maine,mai specific ca la glazura am pus ciocolata cu crema de banane(am uitat ca trebuie si aia o aveam in casa)si cred,..vreo200ml frisca(deci,nu o cana).ma gandeam sa nu curga.a iesit perfect.

liana_geicu 1

28.12.2009, 12:15

Cred ca este foarte buna, mie imi plac toate prajiturile cu nuca; arata si bine, trebuie pusa in practica!

gaby_duceag 1

28.12.2009, 15:30

trebuie Liana!.initial n-am vrut s-o fac,desi ma provocase exact amica care mi-a dat primul impuls in ale prajiturilor,dar am vrut sa fac o prajitura de la Miha,am gresit-osi a trebuit sa fac altceva.avand deja provocarea si linkul..am executat-o..merita.e foarte spornica si prajiturile care-mi ies perfect din prima,se cer repetate

ANCA 1

28.12.2009, 18:09

si totusi, stie careva ce-i laptele evaporat?.. ca tare m-a distrat

gaby_duceag 1

28.12.2009, 18:29

Anca.", laptele evaporat e laptele din care a fost evaporata 60% din cantitatea de apa, este deci mai gros, concentrat, are o culoare crem, si de foloseste la deserturi si in unele mancaruri, in loc de smantana, pt ca da cremozitate. Spre deosebire de laptele condensat, laptele evaporat nu e dulce.:am gasit pe google

Bucataras 1

28.12.2009, 18:31

si se cumpara sau se prepara in caza?

Bucataras Dragos 1

28.12.2009, 18:35

exista de cumparat? ar fi tare mergi la MAGAZINUL X(sa nu facem reclama ) si zici: Doamna vreau si eu daca se poate lapte evaporat! Aveti?

Bucataras Dragos 1

28.12.2009, 18:36

ahhh o postat bucataras inaintea mea

ANCA 1

28.12.2009, 18:52

Miha 1

28.12.2009, 18:54

De-a mea?

gaby_duceag 1

28.12.2009, 19:34

da Miha,dar eu n-am fost atenta.am vrut sa fac brownies cappucino,dar..am facut intr-o tava prea mare,apoi am citit la Oana ca trebuie de 20/20..punand-o in tava mare,era subtire si la cuptor..s-a intarit.nu e vina ta,nu am fost atenta.o s-o mai incerc dupa sarbatori.

ionix 1

28.12.2009, 21:18

vaaaaaaaai, pai... ce faci??? ma lasi singura si nelinistita printre netalentatii bucatariei??? parca ne era vorba ca suntem amandoua varza ... pff, am ramas a nimanui... e clar, trebuie sa ma "perfectionez" foarte frumoasa prajiturica ta

gaby_duceag 1

28.12.2009, 21:25

sunt aici my love

Bucataras Dragos 1

28.12.2009, 22:11

geniile astea neintelese

gaby_duceag 1

28.12.2009, 22:24

ionix 1

29.12.2009, 09:12

oh, o dam pi inglieza ok, my love.. miss u, kiss u... mwah mwahs mwahs
ah Dragos, vezi... geniile raman genii pe vecie

gaby_duceag 1

29.12.2009, 09:33

Miha 1

29.12.2009, 11:34

Apoi daca o dati pi inglieza m-ati pierdut. Ca si io-s geniu, dar pe moldoveneste.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Noire