am pus o oala joasa cu apa pe aragaz la incalzit si in alta oala am pus jumatate de tableta de ciocolata neagra 85% cacao, si am pus vasul cu ciocolata in vazul cu apa calda ....astfel ca de la caldura s-a topit ciocolata ...apoi cand a fost lichida am turnat-o pe o hartie de copt si am nivelat-o cu un cutit....am lasat sa se intareasca la loc....si am decupat inimile cu cutitul dar daca tu ai forme de inima de prajituri sau de la jucariile copiilor le poti folosi evident ies mai perfecte, dar de fapt nu trebuie sa iasa perfect sa se vada ca e facuta acasa...
ah... foarte inteligenta chestia... de decupat ai decupat dupa ce s-a intarit iar ciocolata??? nu se rupe??? n-am forme pt ca n-am copilasi dar o sa le decupez cu un cutit sper sa-mi iasa pt ca-s antitalent la chestii minutioase
iti iasa sigur...
nu se rupe, am lasat-o sa se intareasca la loc pe masa din bucatarie pana am taiat prajitura , am insiropat-o etc, apoi le-am dat si la frigider asa lasate acolo pe hartia de copt...inainte sa le scot, sa se intareasca calumea.
incearca si tu chiar daca ti se rup cateva in mod sigur iti vor iesi suficiente, daca nu o pui iar la topit si incerci iar, dar iti ies sigur....nu e greu....daca pana si mie mi-a iesit...