Prajitura japoneza cu branza dulce

de RuxyRux in Dulciuri, 6 Noi 2014 | 7556 vizualizari

COMENTARII (62)

babi5 1

07.11.2014, 08:41

Nu poate fi decit foarte buna

mirela0911 1

07.11.2014, 08:55

Ce buna trebuie să fie!

Giana 1

07.11.2014, 09:02

Cred ca e foarte buna

Sidy 1

07.11.2014, 09:44

Musai ca e tare buna finetea asta ! Mai ales ca are doar 10 LINGURITE de faina + amidon !!!Restul branzaaaaaaaa

RuxyRux 1

07.11.2014, 10:21

Sidy...daaaaa....e fabuloasa...insa are o singura problema...dispare repede din tava! )) ...iti multumesc draga mea!

RuxyRux 1

07.11.2014, 10:21

Giana...e foarte foarte buna...multumesc!

RuxyRux 1

07.11.2014, 10:22

Mirelusa...e minunata...multumesc!

RuxyRux 1

07.11.2014, 10:23

Mami babi....iti multumesc tare mult....te imbratisez!

RuxyRux 1

07.11.2014, 10:23

Anca

RuxyRux 1

07.11.2014, 10:24

Iti multumesc mult Merisorule iubit!

RuxyRux 1

07.11.2014, 10:24

Xandrinne

RuxyRux 1

07.11.2014, 10:25

Simonici multumesc!

RuxyRux 1

07.11.2014, 10:26

Cleme...ce chimono? Ce evantai? Visezi gheise?

RuxyRux 1

07.11.2014, 10:26

Dantes...multumesc!

RuxyRux 1

07.11.2014, 10:26

Byuta...iti multumesc!

RuxyRux 1

07.11.2014, 10:27

Diuta...cunosc sa stii )).... de luni )

RuxyRux 1

07.11.2014, 10:28

Iri

RuxyRux 1

07.11.2014, 10:28

Bunicuta scumpa....sa stii ca asa am facut )))))

RuxyRux 1

07.11.2014, 10:29

bylaura, iti multumesc

RuxyRux 1

07.11.2014, 10:29

Motane...multumesc! Sanatate maxima iti doresc!

Panacris 1

07.11.2014, 10:29

RuxyRux 1

07.11.2014, 10:31

Prajitura e grozava....are si un minus sa zic...faptul ca nu se poate taia perfect...poate doar rece cu un cutit inmuiat in apa fierbinte cu lama caruia sa treci o singura data si apoi din nou....data vitoare o sa o pun la cuptor in hartiute pentru briose

RuxyRux 1

07.11.2014, 10:31

Multumesc Cristinica!

gaby_duceag 1

07.11.2014, 10:57

rux, totusi...nu stiu ce sa zic, ca a mea...se taia perfect

diaconta 1

07.11.2014, 11:01

Mie nu mi se taie nici o prajitura perfect,zici ca le-as taia cu toporul )))
Dar la Gaby,altfel sta treaba

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu caramel