Pranz ardelenesc

de Sidy in Mancaruri cu carne, 5 Mar 2011 | 1505 vizualizari

 

Inainte un pahar cu tuica ardeleneasca...altfel nu merge....

 

INGREDIENTE

  • un darab de slana
  • o bucata de branza telemea
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 castravete
  • 1 rosie
  • paine moale
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pranz ardelenesc:

Se portioneaza slanina si telemeaua.
Rosia se taie feliute
Castravetele se taie rondele.
Ceapa se curata dupa care se taie felii.
Painea moale se rupe bucati.

Ce pot sa mai spun decat Pofta mare !

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pranz ardelenesc 89175
retete culinare - Pranz ardelenesc 89176
retete culinare - Pranz ardelenesc 89177
retete culinare - Pranz ardelenesc 89178
retete culinare - Pranz ardelenesc 89255

COMENTARII (13)

mamaieelena 1

05.03.2011, 19:42

MIUTA 1

05.03.2011, 20:20

Merge Cu un pahar de ginars si slaninuta cu branza Tare bun

LUK 1

06.03.2011, 15:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L