Praz umplut cu "Ceva fin"

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2013 | 2986 vizualizari

COMENTARII (6)

Angelina_Elena 1

14.09.2013, 21:55

mihaelar63 1

14.09.2013, 21:59

Eu nu m-iam nascut , nu am crescut in Oltenia s sunt innebunita dupa praz L-am descoperit acum 10 ani . Eram intr-un satuc oltenesc si asteptam autobuzul inspre o manastire , doua taranci duceau legaturi mari sub brat . Baiatul meu curios a cerut si de atunci ne place enorm prazul

Valclaudia 1

14.09.2013, 22:02

si mie imi place prazul tare mult!

Bya Ralu 1

14.09.2013, 22:09

MotanLaOale 1

14.09.2013, 22:16

nilgun 1

14.09.2013, 23:18

bun bun

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua coapte in chifle