cartofii astia noi facutzi la cuptor, intregi - caci erau micutzi - sint o nebunie. le-am preparat separat un sos de iaurt 0,1% cu usturoi verde tocat marunt, marar si castraveciori, o nebunie
gasca mea nu papa castraveciori. incearca data viitoare o maioneza de usturoi (7-8 catei de usturoi,sare,ulei), in care sa adaugi vreo 200-300 gr smantana, miez de nuca macinat si o lingurita zahar. e o nebunie, papa si puii mei care de obicei nici nu se ating de usturoi.
chiar ca suna misto, n-am incercat niciodata cu nuca pisata ... iar de smintina ma feresc. pt ca e prea buna si as minca prea multa si nu vreau pt ca-i grasa, d-aia folosesc iaurt degresat. acum am pus milli, care e f misto, e mai cremos decit altele (paharute mici - prima data cind iau)
haha, nu-s bunicii mei ma ... eheee, tataie avea gradina cind eram mic si ma mai lua cu el in piata. vindea vinete, ardei, rosii ... il ajutam si imi mai scapa si mie cite o fisa de 3 lei sau de 5 lei. Uneori imi promitea "un pol". Stii ce-i ala?
pacat ca am ajuns prea tarziu, ma ofeream eu cu cartofiorii la cuptor ca erau deja facuti, la schimb cu o portie din puiul ala care arata demential, sau nu, mai bine cu vasulsa aveti o zi superba in continuare
Acum am revenit si noi in casa, abia astept sa vad impresii de la pui poate e pui dezosat totusi ca si in reteta lui Julie cu gasca din film . Eu am in plan saptamana viitoare sa fac un pui dezosat umplut sa vad ce iese . Cu muzica ce sa zaic eu la asa meniu as asculta o muzica de pahar din perioada interbelica a Bucurestiului de alta data
Gabyyyyy e mortala nu puteai nimeri mai buna Eu am lucrat la un post de Radio local vreo 3 ani in studentie, atunci am invatat sa gust muzica romanasca cu adevarat . As mai adauga asta http://www.youtube.com/watch?v=zp907GW38OI Jean Moscopol cu varianta lui originala de la "Vrei sa ne-ntalnim sambata seara ? " cea mai veche varianat am auzit-o din 1930 cantata de Dorel Livianu , minunat tango