Pui copt la Multicooker

de Dya Daniela Andrei in Pui, 9 Noi 2014 | 12015 vizualizari

COMENTARII (32)

Adele 1

09.11.2014, 15:36

Bun

reisnaor_2006 1

09.11.2014, 15:37

foarte apetisant

Dya Daniela Andrei 1

09.11.2014, 15:51

Multumesc!

Constelatialeu 1

09.11.2014, 15:53

S-a dat cucul la pui...

Dya Daniela Andrei 1

09.11.2014, 15:53

Cleme, ducea lipsa

Bya Ralu 1

09.11.2014, 15:54

Câte face cucu ăsta

Lau 1

09.11.2014, 15:56

Adele 1

09.11.2014, 15:58

Cleme))

delia64 1

09.11.2014, 16:18

Ploua -n gura !!!

deyutzky 1

09.11.2014, 16:21

buuuuun

Gherca Daniela 1

09.11.2014, 16:26

T I M E A 1

09.11.2014, 16:46

ce bunatate

Ina 1

09.11.2014, 16:57

bun o fi

Corinuta 1

09.11.2014, 17:14

Bun cuc! Bun pui!

Dya Daniela Andrei 1

09.11.2014, 17:28

Merisor 1

09.11.2014, 17:33

Bun, bun!

Dya Daniela Andrei 1

09.11.2014, 17:43

Valclaudia 1

09.11.2014, 18:11

super! Si de-aici as gusta putin.....

Dya Daniela Andrei 1

09.11.2014, 18:16

Multumesc!

Rocsi 1

09.11.2014, 18:54

Apetisant

Oana 1

09.11.2014, 18:54

Eu am tot facut pui pe sticla in ultimul timp si ma batea gandul sa fac si la cuc...iese crocanta pielea? nu se usuca carnea? Arata bine in poza

babi5 1

09.11.2014, 19:20

V

Dya Daniela Andrei 1

09.11.2014, 19:53

Oana depinde cum il pregatesti. Adaugand apa si vinul, a fost mai mult inabusit. Iar puiul, fiind destul de gras, s-a colorat frumos. Ca sa fie rumen trebuie intors pe toate partile, sa se coaca uniform. Eu nu am mai avut timp pentru asta.

Dya Daniela Andrei 1

09.11.2014, 19:56

Rocsiuta
Babi

Panacris 1

09.11.2014, 20:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui superioare pe pat de sare la cuptor