Pui cu mazare.

de gaby_duceag in Mancaruri cu carne, 30 Iul 2011 | 3369 vizualizari

 

Costel..Costel (sotz de Ina ) ...ce sa-ti dedice tie "cumnata"? Ce-ti place tie..n-am :)))) dulciurile-s bune dar tot mai bun e ceva cu carnita :))). Daca nu vrei si cu mazare, o dai deoparte :))).
La multi ani Costel, membru inactiv dar omniprezent pe site! :)))))))
La multi ani!!!! Sa fii fericit alaturi de scumpa ta sotie!

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe
  • 500 gr mazare (fiarta in prealabil; eu iau la cutie)
  • 250 ml apa
  • o ceapa
  • o lingura amidon
  • sare
  • piper
  • boia
  • 2 linguri pasta tomate
  • 3 linguri smantana
  • 2 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu mazare.:

scriu imediat si reteta dar acu ' am treaba :))

Costelus, costelus
Vino' ncoace nitelus
Sa-ti dedic io o urare
Ca e astazi o zi mare

Fie sa ai burta plina
Cu carnita si slanina
Si pe Ina cea frumoasa
Mereu devreme acasa

Si s-o tii putin din scurt
ca-si face de cap pe net
S-o pui sa mai faca treaba
Ca vede doar internet


Sa porti sanatos tricoul
Ce sotia ti l-a dat
De la seful ei dragut
Ce de tine n-a uitat


Sa faceti o o masa mare
Sa ne chemati  si pe noi
Ca mancarea aia buna
Nu s-arunca la gunoi

La final noi tinem ceasul
Si cronometram, sa stiti
Cat ii citesti tu.."povestea"
Ca noi stim ca va iubiti....



gata, tac :))))))

 

 

de la Aziz citire :

Costica,Costica,fa lampa mai mica......sa-l vedem pe ,,Mutulica,, :))))

 

 

 

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (180)

simona119 1

16.02.2012, 10:53

uau...ce dor imi este de mancarea asta - mazare cu pui

Bya Ralu 1

27.01.2013, 23:22

e de ajuns pozae foarte buna mazarica

AlexMilotin 1

06.06.2014, 08:11

Pai si reteta ? :-s

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21