Pui cu mazare.

de gaby_duceag in Mancaruri cu carne, 30 Iul 2011 | 6506 vizualizari

COMENTARII (180)

RuxyRux 1

31.07.2011, 22:13

Razi sefo?

Ina 1

31.07.2011, 22:32

horia 1

01.08.2011, 00:23

ma incanta "bilutele".le mananc si din conserva ,crude.super preparat!

horia 1

01.08.2011, 00:23

felicitari si pentru prezentare.

horia 1

01.08.2011, 00:24

nota 10.

Ina 1

01.08.2011, 08:13

Acum.... la care "bilute" s-o referi Horia?

Ina 1

01.08.2011, 08:14

Aaaaaaa, la cele din farfurie, evident!!

MotanLaOale 1

01.08.2011, 09:19

Am citit tot ....
La multi ani Costel!
tricoul cu Mutulica este frumos

Ina 1

01.08.2011, 09:30

Motanel ) )

Ubulika 1

01.08.2011, 09:31

Ina 1

01.08.2011, 09:38

Ubulika, tu razi de Mutulica al meu?

Ubulika 1

01.08.2011, 09:58

nuuuuuuuuuuuuuuu
poezia e tare!
La multi ani!

Ina 1

01.08.2011, 10:02

Corinuta 1

01.08.2011, 12:34

Hiiiiiiiiii! Ce-i aici? Vine lumea sa caute retete....si ce gaseste?

DIANA B 1

01.08.2011, 13:05

Fetelooooooooooooooooooor , voi aveti asigurari ? poate n-ati observat , dar niciuna nu mai avem tiglele pe casa , eu mi-am facut , ca veneau BASISHTII si-mi ... frecau o amnendaaaaaaaaa

Ina 1

01.08.2011, 13:22

Si daca n-avem, amenzile se aplica incepand cu 2012 sau 2013 ( nu mai retin exact )
Si ai dreptate, eu nu am tigla pe casa, am tabla tip tigla ))

Ina 1

01.08.2011, 13:23

Corina , ce-ai gasit? )))

gaby_duceag 1

01.08.2011, 13:32

Da , chiar!
Pui cu mazare, cred io. La asta se refera )

Ina 1

01.08.2011, 13:52

Sor'mea, da tu pui la ingrediente pulpe si-n farfurie piept? )) )) ))

Ina 1

01.08.2011, 13:54

Hai, te rog eu , scrie la ingrediente fasole pastai

gaby_duceag 1

01.08.2011, 13:58

gaby_duceag 1

01.08.2011, 14:00

nu e pipept, mah, e o bucata de pulpa, partea de jos, rumenita inainte de a fi pusa in mazare.
SAU NAH..CEL PUTIN ASA-MI AMINTESC))))))

Ina 1

01.08.2011, 14:02

)

aziz 1

01.08.2011, 14:03

,,SAU NAH..CEL PUTIN ASA-MI AMINTESC,,cum baiii tu i-ai dat vechituri,expirate lui Costel al nostru?

aziz 1

01.08.2011, 14:03

aaa pardon al inei?!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ardei grasi cu carne