Pui cu morcov

de Miha in Pui, 22 Mar 2010 | 2894 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 pahar de vin alb
  • sare si piper
  • boia de ardei
  • piper boabe
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu morcov:

Pieptul de pui se taie cubulete. Ceapa se toaca marunt, iar morcovii se dau pe razatoarea cu ochiuri mici.

Intr-o tigaie calim putin ceapa in cateva linguri de ulei de masline. Adaugam morcovul si omogenizam. Amestecam continuu pana incepe sa se inmoaie si sa "lase" culoare. Adaugam carnea si vinul.

Acoperim cu un capac si fierbem la foc mic, pana scade toata zeama, iar carnea incepe sa se rumeneasca.

In timpul fierberii potrivim gustul de sare, piper si boia de ardei.

Se serveste cald, presarat cu verdeata si piper boabe.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu morcov" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Drob din piept de pui si ciuperci